Veiledning ved etablering av kvalitets- og ledelsessystemer

Å leie inn en ekstern kvalitetsleder kan være en god løsning for bedrifter som ønsker å etablere eller forbedre et kvalitetssystem, men som ikke har de nødvendige ressursene eller kompetansen.

Våre sertifiserte rådgivere kan bidra med kapasitet, erfaring og kunnskap enten det gjelder oppbygging av ledelsessystemsystemet, selve sertifiseringsprosessen eller bistand ved interne og eksterne revisjoner.

Det er viktig å velge en kvalitetsleder som har erfaring og kompetanse som passer til bedriftens bransje og størrelse, og som har relevante sertifiseringer eller utdannelser. Våre kvalitetsledere holder seg kontinuerlig oppdatert på eksisterende og nye regelverk, og vi bistår gjerne med kartlegging og innføring av disse. Et godt eksempel på dette er den nye åpenhetsloven som trådte i kraft i juli 2022. Denne loven medfører at større selskaper er lovpålagt å jobbe for å sikre anstendige arbeidsforhold og grunnleggende menneskerettigheter. Mindre selskaper vil også bli påvirket ved at det vil bli stilt økte krav og forventninger fra omgivelsene. 

Å leie inn en ekstern kvalitetsleder vil være en god investering dersom dere ønsker å forbedre kvalitet og konkurransekraft. Dette kan bidra til å øke kundetilfredshet, redusere feil og reklamasjoner, samt øke effektiviteten og lønnsomheten i bedriften.

 Har din bedrift kontroll på kvalitetsledelse? Ta kontakt så hjelper vi dere!

Legg igjen epostadressen din eller telefonnummeret ditt her så tar vi kontakt for å fortelle mer om dette!

Gruppe


Våre sertifiserte kvalitetsledere

Asgeir Rotevatn

Asgeir er utdannet Siviløkonom og har tilleggsutdanning fra m.a. Juridisk Fakultet. Sertifisert Kvalitetsleder QMCe. Asgeir har leder- og bransjeerfaring innen finans, industri og tjenesteyting.

Ta kontakt her

Audun Rossland

Audun har 25 års erfaring fra ledelse fra produksjons bedrifter innen utvikling, produksjon, salg og service. Sertifisert Kvalitetsleder gjennom QMCe for utvikling og drift av ledelses- og kvalitetssystemer (ISO).

Ta kontakt her