ResOp oppstod for ca 10 år siden i Ålesund, Nord- Vestlandets perle, men vi har kunder fra hele Norge som vi følger opp enten via nettbaserte løsninger eller kundebesøk. 

Vi jobber med ISO- sertifiseringer, kvalitetsledelse, rådgivningstjenester, utvikling og support. Resop Kvalitetssystem leveres som en skytjeneste som kan implementeres og driftes av interne ressurser, eller vi kan bistå med bygging, implementering og vedlikehold alt etter hva kundene ønsker.

Våre sertifiserte kvalitetsledere har lang erfaring innenfor flere bransjer og holder seg kontinuerlig oppdatert på endringer i lover og regler, noe som er viktig for å yte best mulig service til våre kunder. Det å ha en god forståelse av og for kravene kundene våre møter og standarder de må følge er svært viktig for oss og sørger for at vi kan levere høy kvalitet i tjenestene vi leverer.  

Vi har fokus på å etablere og vedlikeholde gode relasjoner med våre kunder og er opptatt av å spille hverandre gode. Dette skaper gjensidig tillit og trygghet.

Våre eiere og grunnleggere har betydelig erfaring som ledere, grundere og industribyggere innen et stort spekter av bransjer både nasjonalt og internasjonalt. De ønsker å benytte sin praktiske erfaring og oppdaterte kompetanse til å skape en nyttig verktøykasse som hjelper våre kunder til å forløse eget potensiale.

Ledetråden vil alltid være Resultat Optimalisering ved at våre kunder får støtte til å finne de riktige tingene å gjøre, for deretter å gjøre tingene riktig


  

 

Asgeir Rotevatn

Daglig Leder

Asgeir er utdannet Siviløkonom og har tilleggsutdanning fra m.a. Juridisk Fakultet. Sertifisert Kvalitetsleder QMCe. Asgeir har leder- og bransjeerfaring innen finans, industri og tjenesteyting.

97062550 asgeir@resop.no

Audun Rossland

Sertifisert Kvalitetsleder QMCe

Audun har 25 års erfaring fra ledelse fra produksjons bedrifter innen utvikling, produksjon, salg og service. Sertifisert Kvalitetsleder gjennom QMCe for utvikling og drift av ledelses- og kvalitetssystemer (ISO).

48472009 audun@resop.no

Jannik Hege Homlong

Leder Salg & Support

Leder for salg og support. Bred erfaring med salg, kundebehandling, innkjøp og markedsføring.

93421500 jannik@resop.no

Noen av våre fornøyde kunder: